Жена твърди, че е жертва на измамник, който действа по

...
 Жена твърди, че е жертва на измамник, който действа по
Коментари Харесай

Подла схема! Столичанка твърди, че има потърпевши СНИМКА

 Жена твърди, че е жертва на лъжец, който работи по магазина в София. Поли Г. декларира, че незнаен мъж е платил с подправена еврово банкнота стока, която закупил от нейния магазин.  Тя споделя и фотография, на която се вижда посочения за извършетел на проявата. Жената споделя и методиката на евентуалния лъжец. Той закупува стока от обекта - в тази ситуация дънки за 40 лв., и заплаща с банкнота от валутата на Европейски Съюз. Той дал купюра с номинал от 100 евро, които обаче съгласно Поли Г. били подправени. Тя му върнала ресто в лв..  " Днес ще пусна тъжба в районното! ", прибавя тя. Столичанката твърди, че от лъжливата скица има и пострадали, като приканва хората, които го виждат, да алармират.    " Всеки, който го види, може да подаде сигнал на 112 или 9-РПУ, търсят го от доста време и има огромен брой потърпевши в " Надежда ", написа тя.

 Вижте постовете на дамата, с които тя сигнализира за случката:  " Измамник обикаля магазините в " Надежда " и " Връбница ". Пробутва подправени банкноти от 100 евро. Тези, които към момента не сте изгоряли, пазете се! Ако има някой изгорен към този момент, апелирам, да се свърже с мен. Днес ще пусна тъжба в районното! Всеки, който го види, може да подаде сигнал на 112 или 9-РПУ, търсят го от доста време и има огромен брой потърпевши в " Надежда ". Благодаря на всички отзовали се!

  " Със 100 евро си купува нещо и рестото го връщаме в българска валута. При мен се случи следното: влиза в магазина, избира си дънки на стойност 40 лева дава ми 100 евро и аз му връщам 160 лева Разбирам, че доста хора тук ще ме съдят, по какъв начин по този начин съм се прецакала, само че ето, че никой не е застрахован и би могъл да бъде жертва... "  

  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР